NYFIKEN PÅ HUR DET FUNGERAR? LÄS VÅRA FRÅGOR OCH SVAR SÅ FÅR DU VETA ALLT!

HUR FUNGERAR DET?

Som Media Mirror-användare får du betalt genom att dina besökare köper en tjänst eller produkt som du marknadsför på din hemsida, blogg eller via online-forum. Detta kan ske genom vår smidiga popup-funktion, en reklam-banner som kommer upp på din sida när en besökare klickar sig in men också via inlägg eller recensioner som du skriver på din blogg/hemsida eller i online-forum och sedan länkar ifrån med din egen unika spårnings-länk. Spårnings-länken visar när en av dina besökare via din reklam har blivit kunder.

Summan du tjänar kund per kan variera beroende på vilket företag du väljer att marknadsföra. Vi har tillsammans med varje enskild företagspartner räknat ut vad varje kund har för livstidsvärde, just för dom, detta ligger till grund för summan du kommer att tjäna i provision. Redan innan du väljer att marknadsföra en produkt/företag så kan du se tydligt hur mycket du tjänar på varje ny kund under annonsörer på vår partnerportal. Du bestämmer själv vilket företag du vill marknadsföra, med undantag för speciella Superkampanjer som Media Mirror tillsammans med våra partners väljer att genomföra genom fördelaktiga avtal.

VAD ÄR EN SUPERKAMPANJ?

En superkampanj är en kampanj som pågår under en limiterad tid, vilken Media Mirror avtalar tillsammans med en eller flera av sina företagspartners. Detta kan ske till exempel i samband med att en av våra företagspartners vill slå sig in på en ny marknad och väljer att synas på så många ställen som möjligt under en viss period för att marknadsföra en specifik produkt.

Varje rekrytering kommer givetvis ersättas med samma provision som nämns för detta företag på partnerportalen. Efter avslutad superkampanj så återgår din popup-funktion till att marknadsföra samma kampanj som du hade innan superkampanjen.
Skulle föregående kampanj ej längre vara i bruk, så kommer automatiskt din reklam-banner att ändras till en som Media Mirror rekommenderar.

Vill du inte vara med i en viss superkampanj så krävs att du skickar ett email till info@mediamirror.net. Det kan ta upp till 48 timmar att avaktivera dig från superkampanjen, med reservation för strömavbrott eller liknande händelser utom vår kontroll.

TJÄNAR JAG MER PENGAR PÅ ATT SKRIVA RECENSIONER OM PRODUKTEN/TJÄNSTEN JAG VILL MARKNADSFÖRA?

Har du en blogg, hemsida eller är aktiv på online-forum så kan du skriva ett inlägg eller en recension om vad du tycker om tjänsten/produkten du vill förmedla. Enligt undersökningar så söker sig 9 av 10 internet-användare till tjänster och produkter som de blivit personligt tipsade om. Du ökar alltså dina möjligheter att konvertera nya kunder om du rekommenderar något, gärna tillsammans med en bild på det du vill sälja.

FINNS DET NÅGON SUMMA SOM JAG MINIMUM BEHÖVER HA PÅ KONTOT FÖR ATT FÅ EN UTBETALNING?

Nej, vi kräver inte att du ska ha tjänat ihop en viss summa för att få en utbetalning. I och med att med vi bara jobbar med höga provisioner så ser vi att du alltid kommer ha en ansenlig provision att ta ut efter varje sälj.

NÄR FÅR JAG BETALT?

På Media Mirror så administrerar vi utbetalningar den tjugonde dagen varje månad efter intjänad provision. Genom att enbart ha utbetalning en gång per månad kan du enkelt hålla koll på dina samlade inkomster från olika kampanjer och vi kan erbjuda högre provisioner tack vare minskat administrativt arbete. Media Mirror reserverar sig för försenade betalningar från våra uppdragsgivare, något som dock sällan sker. Mer info under allmänna villkor.

HUR FÅR JAG BETALT?

På Media Mirror så kan du få din provision utbetalad via olika lösningar som t.ex Bank, Paypal eller Skrill. Vi strävar ständigt efter att hitta fler utbetalningalternativ för att underlätta för våra partners. Du väljer själv enkelt hur du ska få betalt inne på vår partnerportal.

ÄR MEDIA MIRROR VERKLIGEN HELT GRATIS?

Ja, vi tar inga som helst kostnader för dig att vara vår partner. Sociala medier, bloggar och forum där besökare kommer in är ett effektivt sätt för företag att marknadsföra sin produkt eller tjänst. Så när våra företagspartners använder sig av en annonsplats på din sida eller får kunder genom marknadsföringskanaler du skapar, så ska du som ägare givetvis ha betalt! Ju fler vi blir, desto bättre kampanjer och provisioner kan vi erbjuda.

ÄR MEDIA MIRROR NÅGOT FÖR MIG?

Har du en blogg eller hemsida, är aktiv i online-forum och vill tjäna extrapengar utan att ta några risker är Media Mirror det självklara valet dig. Du kan själv välja hur mycket tid och arbete du vill lägga genom att enbart ha popup-banners på din sida eller ha chansen att tjäna mer pengar genom att även skriva inlägg eller recensioner om produkten/tjänsten du vill sälja. Du behöver inte ha hundratusentals läsare eller besökare på din sida, det räcker med att en person klickar på din popup-banner eller unika spårningslänk och blir kund samt gör ett köp hos en av våra företagspartners för att du ska tjäna din första provision. Vårt enda krav är att du måste vara över 18 år.

HUR GÖR JAG FÖR ATT TJÄNA PENGAR DIREKT?

Som Media Mirror-användare får du betalt genom att dina besökare köper en tjänst eller produkt som du marknadsför på din hemsida. Detta kan ske genom vår smidiga popup-funktion, men även t.ex. via en artikel som du skriver och sedan väljer att länka ifrån.

Genom att skriva tips om varför en viss produkt eller tjänst är bra så kan du genom att lägga in din unika spårningslänk i texten få fler av dina besökare på sidan mer intresserade. På så vis kan du få mer ”sälj“ och tjäna mer pengar.

Istället för att du får en mindre summa baserad på försäljningspriset så har vi tillsammans med våra partners räknat ut vad varje kund har för livstidsvärde, just för dom. Redan innan du väljer att marknadsföra en produkt så kan du se tydligt hur mycket du tjänar på varje ny kund under annonsörer på vår partnerportal.

Du bestämmer själv vilket företag du vill marknadsföra, med undantag för speciella Superkampanjer som Media Mirror tillsammans med våra partners väljer att genomföra genom fördelaktiva avtal.