Unika erbjudanden


eWallet-Optimizer

Vi kan nu stolt presentera eWallet-Optimizer.com som guldpartner!

Företaget eWallet-Optimizer är en ledande aktör på marknaden för cashback på internet-plånböcker. Vad menas med det? Jo helt enkelt så får du pengar tillbaka när du använder någon av de internetplånböcker att betala med. Just hur mycket du får tillbaka beror på vilken eWallet du använder dig av, så var noga med att läsa noga innan du väljer dig för den plånbok som passar dig bäst. Givetvis så är du inte låst till bara en utan kan använda dig av alla plånböcker som erbjuds.
De eWallets som du kan få cashback på nu är Skrill, NETELLER och ecoPayz.

Guide till hur du skaffar cashback på ditt konto:

  1. Klicka på vår länk eWallet-Optimizer som du hittar i vårt backoffice.
  2. Har du redan ett konto på någon av plånböckerna så scrolla ner på sidan tills du kommer till Join Us for Free och skriv i ditt existerande konto och uppgifter. Klicka sedan på knappen SEND DATA TO APPLY.
  3. Har du inte ett konto så titta på vilken eWallet som passar dig bäst. Du kan även se hur mycket du kan tjäna på att använda internetplånböckerna. Klicka på den som du valt och scrolla ner på sidan tills du kommer till New Skrill/NETELLER/ecoPayz Account och klicka på REGISTRATION. Följ därefter anvisningarna och skaffa ditt konto.
  4. Grattis, du har nu ett konto med cashback!

 

Boostcontent

Nu får du som har eget företag en unik chans att få gratis artiklar för din hemsida till ett värde av 25 euro.
Allt du behöver göra är att registrera ett konto hos boostcontent.com med din personliga kod. Din unika kod finner du i vårt backoffice.